Rubriklös

Vad är kravet för att få ha en blogg?
- Kravet är antagligen att man ska skriva på bloggen.
Vad är kravet för att behålla läsare?
- Tydligen att inte skriva något, om inte den där statistik-snurran stannat eller fått fnatt så är något fruktansvärt fel.

Mycket har förändrats sen jag skrev blogg senast. Jag läser mina gamla inlägg och både åsikter och utseende (ser jag tydligt i headern) har förändrats. Jag har alltid tänkt med min blogg att jag vill skriva roliga saker. Dela med mig av mitt liv och konstiga tankar som kan få folk att le men även känna igen sig i.

Sedan jag skrev sist har jag fått lägenheten jag nämner i ett av de senare inläggen. Jag har köpt en ny bil, adopterat en katt och bytt jobb. När jag tänker på det och skriver det såhär så har jag ändå åstakommit ganska mycket på 3 år. Trots detta så känns det många gånger som att jag står still när hela världen runtomkring mig springer förbi. Jag behöver verkligen ut och röra på mig, en resa eller ett fritidsboende som fungerar som året runtboende jag kan hålla på att renovera. Nu tänker jag gå och lägga mig och tänka på mitt renoveringsprojekt.

Ps. Ikväll hände detta, hur ofta går de hål på ett värmeljus och stearinet rinner ut? Precis denna gången hade jag ställt det på bordet och glömt av det? Vad är oddsen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0