I <3 PLEXI!!!Jag älskar plexi, synd bara att det är så satans dyrt...
Jag har ett tidningställ i plexi och massa halsband...

Och idag fick jag hem mitt nya favorithalsband.
Jag har ingen hjärtekär och inga barn och valde därför att göra två halsband med namn på två personer som jag förlorat och deras födelsedatum samt tyvärr dödsdatum.

Jesper och Bäkkman... Nu kan jag bära er med mig vart jag än går...! <3

MarimekkoOm ni gillar marimekkoskålar passa på nu. Vi säljer nämligen de här älsklingarna för 99:-/st på iittala outlet.
Det är de små 120mm och finns även i grå, turkosblå och kobolt!
Den gula färgen ni ser på bilden ska utgå och dessa kostar i vanliga fall 379:-/st

Jag kunde inte motstå och tog med mig dessa tre sötnosar hem.. Lite glass eller efterrätt i de här och kvällen är räddad! :)

Kronjuvelerna!

Igår var jag, mamma och pappa på bio.
Kronjuvelerna!
Mycket mycket bra film faktiskt ILL-bra! :)

Ja, jag saknar ord. SE DEN!Skådespelarna är kanonbra, många kända ansikten men dom har lyckats fantastiskt bra.
MÅLLÖS!

TINTIN

Hur många längtar INTE till denna filmen kommer?
Jag är INTE en av dom..

Snälla gör mig inte besviken nu!


Skara sommarland!

Jag och min kompis Peter brukar ha roligt ihop. :)
Vi har varit på Läcköslott och gick utställningen och tog sedan en mysig lunch ute på Spiken.

Senast var vi på Skara sommarland och OM vi hade roligt.
Det blev inte jättemycket bilder tagna ifrån denna dagen eftersom det är lite svårt att ta kort när vi gjorde allt ihop. hahha


Bilden visar iaf den JÄTTEstora boll som Peter vann till mig och jag blev så himla glad! :)
Tusen tack!Vi ville naturligtvis inte missa något och åkte tåget som gick runt äventyrsparken och vi såg även en Piratshow, det ni! :) Hittade detta klippet på youtube från showen.

Mycket trevlig dag var det och vi avslutade med några timmar i badparken och Peter åkte "Fritt fall" jag var dock för feg! :) Men jag åkte massa andra svinroliga rutschkanor! :)


:) - :(

Rubriken till dagens inlägg är delat därav en glad och en sur gubbe!
Först till den glada

:) - Jag blir så otroligt glad att logga in på min blogg och inse att trots min dåliga uppdatering klickar folk in varje dag för att kolla om jag skrivit något! KÄRLEK till detta! :):( - Sedan till den sura gubben som jag tror att alla känner igen sig i idag onsdagen den 13/7-11 22:45. Sverige förlorade en semifinal och därmed var guldet utom synhåll.. SKRÄLL! säger jag.
Jag har inte följt damfotbolls-VM i år alls. Eftersom att jag inte gillar att se damfotboll. -Du spelar juh för fan själv fotboll sa min pappa med glad röst och skrattade i tio min. -Det spelar ingen roll det går långsamt och det är alldeles för mycket felpass och ingen magi. De där rysniningar du känner när du ser extremt bra fotbollspelare visa sin trollkonst saknas för mig helt. Sorgligt men så sant.

Citat från kommentator under semifinalen -Om vi inte inte kan vinna VM-guld så kanske vi kan bli världsmästare i felpass!
Detta är enligt mig så jävla sant!

Sedan till en glad gubbe igen. Vilken kanonidé det tyska damlandslaget har som viker ut sig en tid innan tuneringen. Kan vara det smartaste sättet att locka tittare dom har ju kropparna för det så why not! Sex sells!RSS 2.0